Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Super Doomspire figursett - 4 figurer og tilbehør

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 275,-
Utsolgt
SKU
02226-9

Hvem av disse fire legendariske kjemperne vil herske som den ultimate brikkekamp-helten? Det bestemmer du! Med et arsenal av våpen til disposisjon vil ingen av dem gå ned uten en kamp. Gjenskap dine favoritt kampscener fra Polyhex and Wheatlies ikoniske flerspiller kampspill, Super Doomspire på Roblox.

Roblox Super Doomspire figursettet inkluderer 4 figurer med våpen og tilbehør, og en spillkode som kan løses ut på Roblox for eksklusivt virtuelt innhold.

Inneholder:

  • 4 figurer
  • Tilbehør
  • Spillkode
  • Samlers sjekkliste

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellROB0396
EAN191726385103
MerkeRoblox
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.