Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rolly Toys Minitrac John Deere 6150R - Gåtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 597,-
Få igjen på lager
SKU
04193-13
   

Liten og tøff John Deere gåtraktor fra Rolly Toys. Traktoren har den klassiske grønne og gule stylingen, og er i den solide plast-kvaliteten Rolly Toys er kjent for. Panseret kan åpnes for oppbevaring av leker, og dekkene har gummiring i midten som gjør at traktoren kjører stille på hardt underlag. Traktoren har også et horn i rattet, og setet er ergonomisk utformet for barna.

Traktoren kan kombineres med Rolly Toys Minitrac John Deere - tilhenger til gåtraktor (modell 122028 - kjøpes separat). Tilhengeren kobles enkelt på, og gjør at barna kan ta med favorittlekene på tur. 

En perfekt traktor for de minste barna som elsker store kjøretøy! Tilhenger medfølger ikke.

Funksjoner:

  • Panseret kan åpnes
  • Dekk med gummiring i midten
  • Horn
  • Hengerfeste

Detaljer:

  • Mål: 61 x 30 x 41 cm
  • Vekt: 4,2 kg
  • Alder: Fra 1,5 - 4 år

Produktdetaljer
Model132072
EAN4006485132072
MerkeRollyToys

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.