Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Rolly Toys rollyHay: Høyvogn med tippfunksjon - grønn og gul tilhenger til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 826,-
Få igjen på lager
SKU
08192-53
   

Når slåttonna nærmer seg, er det greit å ha en høyvogn til alt høyet! Med rollyHay høyvogna fra Rolly Toys har du det perfekte tilbehøret til din Rolly Toys tråtraktor.

Frakt mat til dyrene ved hjelp av denne hengeren, som også kan tippes for å gjøre det enkelt å få av lasten når du kommer frem. Tilhengeren kan enkelt festes av og på din Rolly Toys pedaltraktor, og med tippfunksjon og en bakluke som kan åpnes og lukkes blir leken både mer autentisk og morsom. Høyvogna er gul og grønn i fargen, og av den solide plasten som Rolly Toys er kjent for. Perfekt for små bønder!

  • Solid henger
  • Automatisk låsing
  • Tippfunksjon og bakluke

Inneholder:

  • RollyHay høyvogn

Detaljer:

  • Mål: 83 x 67 x 40 cm
  • Vekt: ca 6 kg
  • Alder: fra 3 år

Merk: Traktor medfølger ikke. Må ikke brukes i trafikken, og bør brukes under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
Modell122981
EAN4006485122981
MerkeRollyToys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.