Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rolly Toys rollyJunior RT pedaltraktor med frontlaster og justerbart sete

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 1247,-
På lager
SKU
10192-12
   

Rolly Toys rollyJunior RT pedaltraktor justerbart sete og frontlaster som kan tippes med et håndtak. Med beskyttet kjede, dekk som lager lite lyd, og kjøle-panser som kan åpnes. Denne pedaltraktoren har dreieplate med styring og solid rattstang.

Inneholder:

  • Rolly Toys rollyJunior RT pedaltraktor med frontlaster og justerbart sete

Detaljer:

  • Mål: 142 x 62 x 53 cm
  • Vekt: ca 11.2 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell811465
EAN4006485811465
MerkeRollyToys
Alder3, 4, 5, 6

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.