Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rolly Toys rollyMulti Trailer: Grønn tilhenger med side- og baktipp til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 1 331,-
Få igjen på lager
SKU
10164
   

Har du behov for en allsidig tilhenger til ditt Rolly Toys kjøretøy, er denne grønne rollyMulti Trailer hengeren med side- og baktipp perfekt for deg!

Denne grønne og røde traktorhengeren har vegger som kan åpnes på ulike måter, eller tas helt av. Dette gjør det enkelt å både laste og losse tilhengeren, og den smarte hengeren kan i tillegg tippes både bakover og på siden for å tømmes. Tipphengeren kan derfor brukes til en rekke jobber, og byr på løsninger andre tilhengere ikke har mulighet til. Fest hengeren på tråtraktoren din, og kjør avgårde! Hengeren er både stor og solid, og er laget i den robuste plastkvaliteten som Rolly Toys er så kjent for. Dette er utstyr til pedaltraktoren din som bidrar til timesvis med lek og moro. Bruksområdene er det kun fantasien som setter grenser for.

  • Stor og solid
  • Side- og baktipp
  • Avtagbare plater for flere åpningsmuligheter
  • Avtagbart tilhengerdraget

Inneholder:

  • RollyMulti Trailer grønn tilhenger

Detaljer:

  • Mål: 113 x 45,5 x 48 cm
  • Vekt: 10 kg
  • Alder: fra 3 år

Merk: Traktor medfølger ikke. Må ikke brukes i trafikken, og bør brukes under oppsyn av en voksen.

Produktdetaljer
Modell125005
EAN4006485125005
MerkeRollyToys
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.