Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

RollyToys lys og lyd

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
10481
   

Lysene lyser enten blå eller gul og blå og gul (3 kombinasjoner) Størrelse: 20,4 x 8,4 x 6,4 cm Vekt: 0,8 kg Passer for barn fra 3 år , Attention! Ikke egnet for barn under tre år. Bruk kun under tilsyn av voksne.

Produktdetaljer
Modell409594
EAN4006485409594
MerkeRollyToys
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.