Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rummy reisespill - klassisk familiespill

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 110,-
Få igjen på lager
SKU
5928
   

Det klassiske Rummy-spillet kommer her i en smart reisestørrelse. Reisespillet har samme seirende mål - å kvitte deg med alle brikkene dine ved å legge dem ned på bordet, enten i sett på minst 3 like eller i en straight på minst 3. Legg brikker på bordet som enten har samme verdi som på spillkortene eller er i rekkefølge. Den spilleren som først har tømt sin spillebrikkeholder vinner! Strategispillets fine størrelse gjør det enkelt å ta med seg på tur.

Inneholder:

  • 1 Reisespill - Rummy

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: fra 20 min
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell02743
EAN6416739027432
MerkeTactic
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.