Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ryktet går... Hviskeleken på papir - terningkast 6 i VG

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 334,-
På lager
SKU
8379
   

Terningkast 6 i VG! Ryktet Går ble kåret til "Årets Selskapsspill" i 2015 - det er rett og slett et utrolig morsomt spill!

Ryktet går er hviskeleken på papir. Trekk en oppgave, skriv ned ordet på blokken din og tegn det på neste ark. Send blokken videre til neste spiller. Hva har jeg tegnet? Neste spiller skriver det han tror på neste ark og sender blokken videre slik at neste tegner hans ord. Hvor lenger klarer man å gjette og tegne riktig?

Inneholder:

  • Ryktet går... Hviskeleken på papir!

Detaljer:

  • Antall spillere: 5-8 
  • Alder: fra 10 år
  • Norsk versjon

 

Produktdetaljer
Modell38020250
EAN7350025690766
MerkeTactic
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.