Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Safety 1st Bolid Walker med lys og lyd - Warm Grey

Safety 1st barnesikring i hjemmet, babyutstyr og beskyttelsesløsninger.

Trappegrinder, peisgrinder, låser til skuffer og skap og stikkontaktbeskyttere er produkter som bidrar til å skape et trygt hjem for barn som er nysgjerrige og som har startet å utforske verden rundt seg. I bilen kan det være lurt med produkter som beskytter bilens sete under bilstolen, speil som gjør at du kan se barnet under kjøreturen, og trekk som beskytter forsetet mot skitne barneføtter og som organiserer barnets leker, mat og drikke under bilturen, og hos Safety 1st finner du alt dette og mye mer!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 534,-
På lager
SKU
05192-35
   

Den morsomme Safety 1st bolid walkeren støtter barnet ditt når det skal lære seg å ta sine første steg. Fra det øyeblikket barnet ditt kan sitte ordentlig vil denne gåstolen komme godt med.

Safety 1st walker vokser med barnet ditt da den kan justeres i 3 høyder, og den kommer med et aktivitesbrett som inneholder flere ulike aktiviteter, lys, lyder som barnet kan leke med. Safety 1st Bolid walker kan enkelt klappes sammen for lagring.

Detaljer:

  • Mål: 59 x 53 x 68 cm
  • Maksvekt: 12 kg
  • Vekt walker: 4 kg
  • Anbefalt alder: fra 6 mnd
  • Kan rengjøres med en fuktig klut
Produktdetaljer
Modell2726191000
EAN3220660298853
MerkeSafety 1st
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.