Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Safety 1st Cabinet lock

Safety 1st barnesikring i hjemmet, babyutstyr og beskyttelsesløsninger.

Trappegrinder, peisgrinder, låser til skuffer og skap og stikkontaktbeskyttere er produkter som bidrar til å skape et trygt hjem for barn som er nysgjerrige og som har startet å utforske verden rundt seg. I bilen kan det være lurt med produkter som beskytter bilens sete under bilstolen, speil som gjør at du kan se barnet under kjøreturen, og trekk som beskytter forsetet mot skitne barneføtter og som organiserer barnets leker, mat og drikke under bilturen, og hos Safety 1st finner du alt dette og mye mer!

Vår lavpris: 43,-
Få igjen på lager
SKU
22976
   

Safety 1st Grip n' Go skaplås vil hjelpe deg å holde skapet låst slik at ditt barn ikke klarer å åpne det. Den er enkel å bruke, og låsen kommer med SecureTech-indikator. Denne indikatoren vil hjelpe deg å vite om låsen er sikret eller ikke. Du fjerner enkelt låsen fra skapet bare ved å skyve på knappen.

Egenskaper:

  • SecureTech-lås
  • Skyv på knappen for enkelt å fjerne låsen
  • Pakken inneholder: 2 stk
Produktdetaljer
Modell39094760
EAN5019937390943
MerkeSafety 1st
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.