Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Safety 1st Modular gate forlengelse 72 cm - lysgrå

Safety 1st barnesikring i hjemmet, babyutstyr og beskyttelsesløsninger.

Trappegrinder, peisgrinder, låser til skuffer og skap og stikkontaktbeskyttere er produkter som bidrar til å skape et trygt hjem for barn som er nysgjerrige og som har startet å utforske verden rundt seg. I bilen kan det være lurt med produkter som beskytter bilens sete under bilstolen, speil som gjør at du kan se barnet under kjøreturen, og trekk som beskytter forsetet mot skitne barneføtter og som organiserer barnets leker, mat og drikke under bilturen, og hos Safety 1st finner du alt dette og mye mer!

Vår lavpris: 399,-
Få igjen på lager
SKU
22968
   

Safety 1st Modular gate er en babygrind som kan brukes til alt fra brede trapper til foran ildsteder. Den er også ideell for korridorer, døråpninger, vinduer og kjøkken. Den er lett å betjene med skruefester og seksjoner som kan plasseres der du vil ha dem. Den fungerer svært bra i hverdagen med enhånds-åpning, lukkes med et dytt og foldes enkelt sammen.

  • Denne forlengeren kan brukes til både Modular gate - 3 paneler og 5 paneler.
  • Mål: 72 cm
  • Høyde: 72 cm
Produktdetaljer
Modell24476580
EAN3220660237944
MerkeSafety 1st
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.