Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Safety 1st Secret Button Slide Lock

Safety 1st barnesikring i hjemmet, babyutstyr og beskyttelsesløsninger.

Trappegrinder, peisgrinder, låser til skuffer og skap og stikkontaktbeskyttere er produkter som bidrar til å skape et trygt hjem for barn som er nysgjerrige og som har startet å utforske verden rundt seg. I bilen kan det være lurt med produkter som beskytter bilens sete under bilstolen, speil som gjør at du kan se barnet under kjøreturen, og trekk som beskytter forsetet mot skitne barneføtter og som organiserer barnets leker, mat og drikke under bilturen, og hos Safety 1st finner du alt dette og mye mer!

Vår lavpris: 72,-
Få igjen på lager
SKU
22981
   

Nysgjerrige barn prøver seg på det meste, men Safety 1st secret button-låsen klarer å holde dem unna og lurer dem med lokke-knappen. Barnet ditt tror at det åpner låsen, men uansett hvor mye man skyver på denne knappen skjer det ingenting. Du vet at den fleksible overflaten skjuler selve låsen. Denne multi-låsen hindrer din oppdagelsesreisende fra å komme til en del apparater og utstyr, og brukes til å sikre skap. Den festes på skap med store knotter eller håndtak. Den er lett å installere, uten behov for boring, og du trenger bare en hånd for å betjene den.

Egenskaper:

  • En lure-knapp som barnet tror vil låse den opp
  • Den fleksible overflaten skjuler de funksjonelle knappene
  • Enkel installasjon uten verktøy og boring
  • Enhåndsbetjening
Produktdetaljer
Modell3202007000
EAN3220660269891
MerkeSafety 1st
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.