Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Safety 1st Urban trek - sort

-32%

Safety 1st barnesikring i hjemmet, babyutstyr og beskyttelsesløsninger.

Trappegrinder, peisgrinder, låser til skuffer og skap og stikkontaktbeskyttere er produkter som bidrar til å skape et trygt hjem for barn som er nysgjerrige og som har startet å utforske verden rundt seg. I bilen kan det være lurt med produkter som beskytter bilens sete under bilstolen, speil som gjør at du kan se barnet under kjøreturen, og trekk som beskytter forsetet mot skitne barneføtter og som organiserer barnets leker, mat og drikke under bilturen, og hos Safety 1st finner du alt dette og mye mer!

32%
Kampanjepris 750,- Vår lavpris: 1098,- Du sparer: 348,-
Få igjen på lager
SKU
03182-256
   

Safety 1st Urban Trek er en fleksibel vogn, ideel for turer, og lett å folde og lagre. Takket være det store fronthjulet med fjæring, er den enkel å manøvrere. Denne Safety 1st barnevognen har rygg med flere liggeposisjoner, slik at barnet også kan ligge flatt. Dette gjør den også egnet for de helt minste barna.

Barnevognen holder den lille trygt og komfortabelt i setet. Den praktiske oppbevaringskurven som du finner under vognen rommer mye, slik at vognen egner seg spesilt godt for trilleturer. Lar seg enkelt folde, og brettes sammen ved hjelp av to enkle trinn.

  • Mål: 76 x 38 x 67,5 cm
  • Vekt: 8,7 kg
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
Modell1212764000
EAN3220660280810
MerkeSafety 1st

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.