Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Allosaurus

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 196,-
Få igjen på lager
SKU
03182-79
   

Allosaurus var en av de største kjøttetende dinosaurer. Den levde for omtrent 150 millioner år siden. Den jaktet på planteetende dinosurer som stegosaurus og diplodocus. Armene lignet på de hos tyrannosaurus rex: kraftige, men ekstremt korte.

Morsomme fakta

  • De sagformede, taggede tennene til allosauren blir opp til ti centimeter lange.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Allosaurus
  • Bevaringsstatus: Utdødd

Funksjoner

  • Med bevegelig underkjeve

Detaljer:

  • Mål: 23,3 x 7,4 x 12,3 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14580
EAN4055744011610
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.