Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Arktisk ulv - 9 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 72,-
Få igjen på lager
SKU
17918
   

Denne arktiske ulven har lange, tykke beskyttelseshår og en tykk, varmende underpels som beskytter den mot den isende kulden.

Den arktiske ulven lever på de arktiske øyene i Canada og på det nordlige Grønland. Der er det så kaldt at bakken ikke tiner, ikke en gang på "sommeren". Men det er ikke bare temperaturene som er en utfordring for ulven. I sin jakt på bytte må den vandre opptil 30 km per dag. Noen ganger får den ikke mat på flere uker, særlig om vinteren når det er bekmørkt i månedsvis. Men habitatet gir også en fordel: Så høyt mot nord er det vanskelig for mennesker å jakte på den.

Morsomme fakta

  • Den arktiske ulven lever i områder der temperaturen sjelden kommer over –22 grader.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Canis lupus familiaris
  • Globalt hjem: Nord-Amerika, Nord-Grønland
  • Bevaringsstatus: Utilstrekkelig data
  • Primærbolig: Tundra

Detaljer:

  • Mål: 6.1 x 2.8 x 8.8 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14742
EAN4005086147423
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.