Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Arktiske ulveunge

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 62,-
Få igjen på lager
SKU
03182-123
   

Arktiske ulveunger fødes mellom mai og juni. Dette er den varmeste tiden i polarområdet der de lever. Med fordi jorden der er frossen hele året, kan moren ikke grave hule til dem. Hun holder barna sine i ly bak en vindbeskyttet stein til de er store nok til å utforske omgivelsene.

Morsomme fakta

  • Ungene til den arktiske ulven har grå pels når de blir født. Først senere blir den hvit.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Canis lupus arctos
  • Globalt hjem: Antarktis
  • Primærbolig: polarregion

Detaljer:

  • Mål: 5,4 x 2,1 x 3,6 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14804
EAN4055744019791
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.