Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Border Collie hund - 6,2 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
Få igjen på lager
SKU
18108
   

Border Collier er lidenskapelige fårehunder. De liker ikke noe mer enn å beskytte sauene. De er lydige, smidige, intelligente og utrettelige – i tillegg til å være ekstremt grasiøse og edle.

Border Collier er virkelig bunter av energi, og elsker alle mentale og fysiske utfordringer. De fullfører kan oppgaver raskere enn herren deres kan komme på nye som de skal utføre. De kan til og med lære å sveive ned bilvinduer, hoppe tau eller balansere glass med vann på nesen sin. Det er ikke rart at de jevnlig vinner priser i agility- og hentekonkurranser. Dessuten kan Border Collier forstå opp til 1000 ord – langt mer enn et to år gammelt barn.

Morsomme fakta

  • Border Collier er anses som de mest intelligente av alle hunder – selv over av schæfere og pudler.

Detaljer:

  • Mål: 4,1 x 6,2 x 1,8 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell16840
EAN4055744007354
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.