Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Gepard baby - 5 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 60,-
På lager
SKU
17862
   

Baby-geparder veier bare 300 gram når de blir født. Pelsen deres har allerede de typiske svarte prikkene, og ansiktene deres de umiskjennelige tåreformede stripene.

Baby-geparder er veldig hjelpeløse og åpner ikke øynene sine før etter to uker. Når moren deres er ute på jakt er de helt forsvarsløse mot sultne løver og hyener. Best mulig kamuflasje er den eneste muligheten de har. En lang, sølvfarget mane hjelper dem her. Det står opp som en mohikanerfrisyre og ser ut som lange gresstrå på avstand. Baby-geparder lærer å jakte for seg selv når de er rundt seks måneder gamle. Etter ett eller to år er de små ute av skogen og kan klare seg selv.

Morsomme fakta

  • I sine første måneder, har babygeparder en lang, lodden mane på hode og hals.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Acinonyx jubatus
  • Globalt hjem: Afrika
  • Bevaringsstatus: Sårbar
  • Primærbolig: Fuktig savanne, Temperert gresslette, Tørr savanne

Detaljer

  • Mål: 3.6 x 4.3 x 2.5 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14747
EAN4005086147478
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.