Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Gepard - hunndyr 6 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 80,-
På lager
SKU
17825
   

Geparden er det raskeste landdyret i verden. Med sine slanke kropper og kraftige, lange bena, kan de akselerere opp til 120 km/t i løpet av et par sekunder.

Geparder er utmerkede jegere. Først fordi de nærmer seg sitt bytte svært forsiktig til de er innenfor et par meter, deretter at når tiden er riktig løper de med lynets hastighet. Hvis det flyktende byttet plutselig skifter retning, kan geparden bare svinge kroppen sin mens den er i luften. Den fleksible ryggraden gjør dette mulig. Men hvis de ikke har lykkes etter et par hundre meter, må de gi opp. Den høye hastigheten er så energikrevende at de bare kan holde den oppe over en kort distanse.

Morsomme fakta

  • Geparder er perfekt tilpasset til savannen. De trenger bare å drikke vann hver tre til fire dager.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Acinonyx jubatus
  • Globalt hjem: Afrika
  • Bevaringsstatus: Sårbar
  • Primærbolig: Fuktig savanne, Temperert gresslette, Tørr savanne

Inneholder:

  • 1 Schleich Gepard - hunn

Detaljer:

  • Mål: 9,7 x 3,9 x 6,1 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14746
EAN4005086147461
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.