Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Clydesdale hoppe - 12 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
17786
   

Clydesdale er store og sterke hester. Deres karakteristiske egenskaper inkluderer en noe kurvet nese, lange ører og kort nakke. De har et vennlig temperament og er arbeidsomme og allsidige.

Å sko en Clydesdale kan vise seg å være hardt arbeid, deres hestesko er ikke bare ekstremt store, men de veier også over 2,5 kg! Det betyr at de veier fire til fem ganger mer enn skoene til en varmblodshest eller fullblodshest. Selv om Clydesdale kan være tettbygde og tunge beveger de seg elegant. De er kjent for sin gange: de løfter deres vakre, hvite bein meget høyt og med stor styrke. Hestene brukes derfor ikke bare som trekkhest, men også for show og parader. 

Morsomme fakta

  • Clydesdale har veldig store hover. Hesteskoene deres måler 5 cm fra en ende til den andre.

Innhold:

  • 1 Schleich Clydesdale hest - hoppe

Detaljer:

  • Mål: 16,1 x 4,7 x 12 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13809
EAN4059433322407
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.