Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Clydesdale hoppe - 12 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
17786
   

Clydesdale er store og sterke hester. Deres karakteristiske egenskaper inkluderer en noe kurvet nese, lange ører og kort nakke. De har et vennlig temperament og er arbeidsomme og allsidige.

Å sko en Clydesdale kan vise seg å være hardt arbeid, deres hestesko er ikke bare ekstremt store, men de veier også over 2,5 kg! Det betyr at de veier fire til fem ganger mer enn skoene til en varmblodshest eller fullblodshest. Selv om Clydesdale kan være tettbygde og tunge beveger de seg elegant. De er kjent for sin gange: de løfter deres vakre, hvite bein meget høyt og med stor styrke. Hestene brukes derfor ikke bare som trekkhest, men også for show og parader. 

Morsomme fakta

  • Clydesdale har veldig store hover. Hesteskoene deres måler 5 cm fra en ende til den andre.

Innhold:

  • 1 Schleich Clydesdale hest - hoppe

Detaljer:

  • Mål: 16,1 x 4,7 x 12 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13809
EAN4059433322407
MerkeSchleich
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.