Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Clydesdale mare - Hoppe - 12 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 115,-
Utsolgt
SKU
17786

Clydesdale hoppe fra Schleich på 12 cm - samledyr.

Å sko en Clydesdale kan være veldig hardt arbeid . Hesteskoene er ikke bare ekstremt store, men veier også over 2,5 kg. Dette betyr at de veier fire til fem ganger så mye som skoene av varmblodshest.

Mål:. 12 x 16.1 x 4.7 cm. Anbefalt alder:. 3+

Produktdetaljer
Modell13809
EAN4005086138094
MerkeSchleich
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.