Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich kobraslange - 7 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17920
   

Kobraer er farlige giftslanger som skremmer fiendene sine ved å løfte hodet, utvide nakkepartiet og rette de forreste ribbena ut til sidene slik at det ser ut som en flat, bred hette.

Den mest berømte er nok brilleslangen. Den heter slik fordi det på det utvidede nakkepartiet ses en brillelignende tegning. Dersom det vises en fakir med en "dansende" slange i en film, er det vanligvis en brilleslange. En annen berømt art er kongekobraen. Den har en lengde på opptil 5,59 meter, og kongekobraen er dermed den lengste giftslangen i verden. Det er kanskje overraskende, men selv kobraer har fiender. Den indiske mangusteren (et lite mårlignende rovdyr) er utrolig rask og klarer å utmanøvrere angrepene til kobraen til den er utmattet og sårbar.

Morsomme fakta

  • Kongekobraen er den største giftslangen i verden.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Naja
  • Globalt hjem: Asia
  • Bevaringsstatus: Sårbar
  • Primærbolig: Subtropisk skog, Temperert skog

Detaljer:

  • Mål: 4.6 x 4.1 x 6.8 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14733
EAN4005086147331
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.