Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Esel - 9 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 80,-
På lager
SKU
17887
   

Esler er nøysomme, likevektige og stø på beina. De løper ikke så ofte, men de små hovene kan komme opp i 50 km/t.

Tameselet stammer opprinnelig fra det afrikanske eselet. Det klarer seg bra på steder med høye temperaturer og er ikke kresent i matveien. Dyret beskrives ofte som sta og dumt når det stopper tilsynelatende helt uten grunn og nekter å gå videre. Men det motsatte er faktisk tilfellet. Esler kan ikke løpe like fort som hester, så det ville være meningsløst for dem å flykte i panikk i en farlig situasjon. De forsøker først å finne ut om de virkelig er i fare. Hvis det er tilfellet, forsøker de å finne ut hva som er den beste fluktveien.

Morsomme fakta

  • Esler er ikke alltid grå. De kan også være brune, hvite eller svarte.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus asinus asinus
  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich Esel

Detaljer:

  • Mål: 9,5 x 3,5 x 9,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13772
EAN4059433025520
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.