Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Engelsk fullblods hingst

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
Få igjen på lager
SKU
03182-103
   

Engelske fullblodshester avles hovedsakelig for galopp- og veddeløpssport. Deres legendariske eksplosivitet er bare en grunn, hvorfor disse hestene er så usedvanlig raske. Med deres lange bein og muskuløse bakbein er de i stand til å ta spesielt lange, kraftige skritt. De er som skapt for veddeløpsbanen.

Morsomme fakta

  • Hvert år arrangeres det over 100 000 hesteløp over hele verden.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Detaljer:

  • Mål: 13 x 4 x 11,4 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13856
EAN4055744021312
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.