Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich mate bondegårdsdyrene - tilbehør

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
18112
   

Bonden har mye å gjøre: de sultne dyrene hans roper allerede etter mat. Han fyller trauet med fôr, griper høygaffelen og bruker den til å fylle opp den praktiske trillebåren.

Bonden vet nøyaktig hvilket for dyrene liker best. Han gir kyrne høy. Etter han har spredt det jevnt i et stativ, henter han et par poser med pellets og tømmer dem i trauet. Nå er det grisenes tur. De spiser også høy og korn, men de trenger friske grønnsaker for å holde dem glade og friske. Bonden legger salat, poteter og beter i de store mattrauet som han henter for dem. Etter at arbeidet hans er fullført, ser han fornøyd på mens dyrene spiser.

Morsomme fakta

 • I en trillebår må vekten være plassert over forhjulet, ellers blir det vanskelig å flytte den.

Funksjoner

 • Materialet kan spiddes på høygaffelen

Innhold:

 • 1 gul fôrsekk
 • 1 grønn fôrsekk 
 • 1 fôrkasse
 • 1 melkespann
 • 1 blå bøtte 
 • 1 trillebår 
 • 1 høygaffel og 2 høy
 • salat, bete og potet

Detaljer:

 • Mål: 19 x 8,2 x 11,5 cm (B x D x H)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell42301
EAN4055744005848
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.