Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Sjiraff kalv - 12 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17838
   

Når de blir født, veier baby-sjiraffer allerede over 50 kilo og faller fra en høyde på to meter ned på bakken. Men de skade seg ikke og kan allerede løpe etter kort tid.

Baby-sjiraffer fostres opp sammen med andre unge dyr i en slags barnehage. En hunn-sjiraff fra flokken fungerer som "barnehagelærer" og ser etter kalver mens de andre mødrene leter etter mat. Hvis rovdyr nærmer seg, slår hun umiddelbart alarm. Da står hunnsjiraffene beskyttende foran babyene sine og sparker mot angriperne. Når de er rundt fire måneder begynner de å plukke og spise små blader fra trærne, men de dier fortsatt mødrene sine fram til de er ni måneder gamle.

Morsomme fakta

  • Nyfødte babysjiraffer er allerede 180 centimeter høye – like store som en voksen mann.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Giraffa camelopardalis
  • Globalt hjem: Afrika
  • Bevaringsstatus: Minste betydning
  • Primærbolig: Fuktig savanne, Subtropisk buskområde, Subtropisk skog

Detaljer:

  • Mål: 6,8 x 3,5 x 11,8 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14751
EAN4005086147515
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.