Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Golden Retriever valp - 5 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 60,-
Få igjen på lager
SKU
17867
   

Golden retrievere er mellomstore, intelligente og vennlige hunder med en honningfarget pels.

Golden retrieveren er en av de mest populære hunderasene og har en lang historie. Vi kan takke Lord Tweedmouth for utviklingen av denne hunderasen. Han ville avle frem en sterk, men godlynt hund. Golden retrievere er en perfekt familiehund, og den krever kun omsorg og sin daglige dose trim. De er sosiale og sporty hunder med et vennlig lynne. De liker å svømme og bære ting i munnen, så pass på hvor du setter skoene!

Morsomme fakta

  • Golden retrievere er selskapelige og lekne hunder, og de er derfor svært populære. Opprinnelig var de engelske jakthunder.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Canis lupus familiaris
  • Globalt hjem: Hele verden

Detaljer:

  • Mål: 3,4 x 4,6 x 2,1 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell16396
EAN4005086163966
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.