Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich gås - 5 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 60,-
Få igjen på lager
SKU
18099
   

Tamme gjess er nedstammet fra ville grå gjess. De er veldig lojale dyr som føler seg mest komfortabel i store flokker av gjess og holder sammen med sin partner i hele sitt liv.

Tamme gjess er svært sosial, intelligent dyr med en god hukommelse. De kan huske møter med mennesker og dyr i lang tid – selv etter at vi har glemt alt om dem. Hvis en fremmed går inn på et gårdstun, kan gjess merke det umiddelbart. Selvfølgelig bjeffer de ikke, men de kan snadre høyt for å tiltrekke seg oppmerksomhet og kan hakke ganske hardt med nebbet. I motsetning til hunder, kan de ikke "bestikkes" med mat. Det er derfor noen bønder foretrekker å holde gjess i stedet for en vakthund.

Morsomme fakta

  • Gjess er perfekte vakthunder, for de kan ikke "bestikkes" med godbiter.

Vitenskapelige fakta

  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • Schleich gås

Detaljer:

  • Mål:. 3,7 x 4,8 x 6,5 cm
  • Anbefalt alder:. 3+
Produktdetaljer
Modell13799
EAN4005086137998
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.