Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Herrerasaurus dinosaur - 23 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
18102
   

Herrerasaurus var en av de første forhistoriske dinosaurene som dominerte jorden for 220 millioner år siden. Det var en farlig jeger som gikk på to ben og hadde skarpe, taggete tenner. Herrerasaurus var litt liten sammenlignet med Giganotosaurus og Spinosaurus, som levde mye senere. Den var bare tre til fire meter lang. Til gjengjeld var beina svært sterke, og den kunne spurte omtrent like raskt som en 100-meterløper.

For en dinosaur hadde Herrerasaurus en heller uvanlig underkjeve, som den kunne skyve frem og tilbake ved hjelp av en fleksibel skjøt. Slik kunne den gripe byttet sitt bedre. Det ble oppkalt etter den argentinske geitepasseren Victorino Herrera, som fant et skjelett ved et lykketreff i 1959.

Morsomme fakta

  • Herrerasaurus kunne trekke inn klørne på framleggene akkurat som en fugl.

Funksjoner:

  • Med bevegelig underkjeve!
  • Med brosjyre!

Vitenskapelige fakta     

  • Vitenskapelig navn: Herrerasaurus   
  • Bevaringsstatus: Utdødd

Detaljer:

  • Mål: 23,2 x 7,5 x 12,5 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14576
EAN0114055744007191
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.