Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Herrerasaurus dinosaur - 23 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
18102
   

Herrerasaurus var en av de første forhistoriske dinosaurene som dominerte jorden for 220 millioner år siden. Det var en farlig jeger som gikk på to ben og hadde skarpe, taggete tenner. Herrerasaurus var litt liten sammenlignet med Giganotosaurus og Spinosaurus, som levde mye senere. Den var bare tre til fire meter lang. Til gjengjeld var beina svært sterke, og den kunne spurte omtrent like raskt som en 100-meterløper.

For en dinosaur hadde Herrerasaurus en heller uvanlig underkjeve, som den kunne skyve frem og tilbake ved hjelp av en fleksibel skjøt. Slik kunne den gripe byttet sitt bedre. Det ble oppkalt etter den argentinske geitepasseren Victorino Herrera, som fant et skjelett ved et lykketreff i 1959.

Morsomme fakta

  • Herrerasaurus kunne trekke inn klørne på framleggene akkurat som en fugl.

Funksjoner:

  • Med bevegelig underkjeve!
  • Med brosjyre!

Vitenskapelige fakta     

  • Vitenskapelig navn: Herrerasaurus   
  • Bevaringsstatus: Utdødd

Detaljer:

  • Mål: 23,2 x 7,5 x 12,5 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14576
EAN0114055744007191
MerkeSchleich
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.