Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich høne

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 55,-
På lager
SKU
03182-69
   

Høner legger 250 til 300 egg pr. år. Ingen egg er helt like, selv om det kan se slik ut ved første blikk. De har ulik størrelse og har ikke helt samme farge. De kan være hvite, lysebrune eller mørkebrune. Selv de små ujevnhetene og flekkene er alltid litt ulike.

Morsomme fakta

  • Hønene klorer i bakken med føttene for å finne korn, ormer og insekter.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Gallus gallus domesticus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Temmet

Detaljer:

  • Mål: 4,2 x 2,5 x 5,5 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13826
EAN4059433335940
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.