Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Holstein bull - Okse

-27%

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
27%
Kampanjepris 72,- Vår lavpris: 98,- Du sparer: 26.-
På lager
SKU
18096
   

Holstein Okse kan veie over 226 kg og vokse til å bli nesten 2 meter høye. Selv om Holstein oksen ser klønete og sløv ut er de ekstremt kvikke og raske. De kan problemfritt hoppe over et beitegjerde.

Før to holsteinsokser skal kjempe, stirrer de agressivt på hverandre. Den første til å se vekk taper. Det skjer ikke ofte, men hvis ingen gir opp stirrekonkurransen blir det slosskamp.  I det tilfelle vil oksene angripe ved å løpe mot hverandre på beite med senka hoder og smelle i hcerandre. Selv om bakken skulle være litt gjørmete, vil oksene alltid finne stabilt fotfeste når de sloss. Dette ved hjelp av deres klo-aktige hover, som består av to tær som vil gi et fast grep i bakken.

Detaljer:

  • Mål: 14 x 6,5 x 7,8 cm
  • Anbefalt alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13796
EAN4005086137967
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.