Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Holstein-hest vallak - 11 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-106
   

Holstein-hesten en usedvanlig populær sportshest og er én av de eldste hesterasene i Tyskland. Helt siden 14-hundretallet avles den frem på klosteret i Uetersen, som i dag ligger i delstaten Schleswig-Holstein. Men de første historier om Holstein-hestene er forøvrig vesentlig eldre og skriver seg fra året 1225.

Morsomme fakta

  • På brennmerket til holsteinerne ser man en krone over et skjold med en H i midten.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich Holsteinhest - vallak

Detaljer:

  • Mål: 12,7 x 3,4 x 11,1 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13859
EAN4055744021343
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.