Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Stort hesteshow lekesett 72105 - med pick-up bil og hestevogn, hester og mer

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 1 173,-
På lager
SKU
09206-59
   

Den store rideturneringen er i gang. Når alle hestene er lastet inn i den romslige hestevognen, og alt turneringsutstyret er pakket kan du starte! Alle ser fram til den store begivenheten. Settet kommer med flere hindre og gjerder for innlevelsesrik lek. Når alle ankommer hendelsen, varmer hester og rytterne i vente av at konkurransen skal starte.

Heste-show er en stor utfordring for alle deltakere. Det kreves mye konsentrasjon for den tykke steinveggen. Den vide vanngraven er også vrien - mange hester har unngått denne på grunn av det glinsende vannet. Med hindre lagd av påler og planker derimot, er det høyden som høster respekt hos rytterne. Nå trenger de å holde seg rolige, ikke rive og naturligvis ri raskere enn motstanderne. Hinderløypen kan settes opp på flere måter med hinder, flagg og trær.

Funksjoner

 • Du kan variere høyden på hindere
 • Gjerder kan festes til forskjellige systemer
 • Podium-dekorasjon kan tas av
 • Hengeren har rom for sal og grime, og taket er avtagbar

Morsomme fakta

 • Et hinder må alltid møtes med det rød flagget på høyre side og det hvite flagget på venstre.

Innhold:

 • 1 Pick-up bil
 • 1 hestevogn
 • 2 hester
 • 3 figurer
 • 5 hinder
 • 21 gjerde-deler
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell72105
EAN4055744011382
MerkeSchleich
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.