Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Stort hesteshow lekesett - med pick-up bil og hestevogn, hester og mer - 72105

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 1 165,-
På lager
SKU
09206-59
   

Den store rideturneringen er i gang. Når alle hestene er lastet inn i den romslige hestevognen, og alt turneringsutstyret er pakket kan du starte! Alle ser fram til den store begivenheten. Settet kommer med flere hindre og gjerder for innlevelsesrik lek. Når alle ankommer hendelsen, varmer hester og rytterne i vente av at konkurransen skal starte.

Heste-show er en stor utfordring for alle deltakere. Det kreves mye konsentrasjon for den tykke steinveggen. Den vide vanngraven er også vrien - mange hester har unngått denne på grunn av det glinsende vannet. Med hindre lagd av påler og planker derimot, er det høyden som høster respekt hos rytterne. Nå trenger de å holde seg rolige, ikke rive og naturligvis ri raskere enn motstanderne. Hinderløypen kan settes opp på flere måter med hinder, flagg og trær.

Funksjoner

 • Du kan variere høyden på hindere
 • Gjerder kan festes til forskjellige systemer
 • Podium-dekorasjon kan tas av
 • Hengeren har rom for sal og grime, og taket er avtagbar

Morsomme fakta

 • Et hinder må alltid møtes med det rød flagget på høyre side og det hvite flagget på venstre.

Innhold:

 • 1 Pick-up bil
 • 1 hestevogn
 • 2 hester
 • 3 figurer
 • 5 hinder
 • 21 gjerde-deler
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell72105
EAN4055744011382
MerkeSchleich
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.