Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Vennskapsturnering 42440 - lekesett med hester, figurer, hindere og podium

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 744,-
På lager
SKU
03216-42
   

På Schleich® Horse Club Vennskapsturnering vil Sofia og Lisa overkomme flere hindre med hestene sine, til tilskuernes glede. Sofia rir en Araberhoppe og Lisa en Trakhenerhoppe. Settet byr på varierte lekemuligheter og tilbehør for mye moro: De fullt bevegelige jentefigurene pleier dyrene i stallen med børste og hovskrape, og tar på sal og tøyler. De tar på seg hjelmene sine før de rir ut. Hinderløypen er omringet av et gjerde og har to hopp. En er dekorert med hjerter og det andre er malt gullfarget. Den fryktede vanngraven krever konsentrasjon. To flagg flagrer i vinden, og plutselig piler en mus bak høyballene. Publikum står anspent og engasjerte. Vil hestene bli utrygge?

Etter turneringen vil vinneren få en bukett og en sløyfe på podiet. Fantastiske bilder til minne blir tatt med et kamera og tripod.

Morsomme fakta

 • Sofia og Lisa beholder vennskapsbåndene på under turneringen

Funksjoner:

 • Figurene er fullt bevegelige
 • Figur, sal og tøyler kan tas av
 • Med justerbare hindere

Inneholder:

 • 1 Araberhoppe, 1 Trakehnerhoppe, 1 hesteboks
 • 2 jente,figurer, 2 saler, 2 hjelmer
 • 4 gjerder, 2 tøyler
 • 1 podium, 2 hopp, 2 flagg
 • 1 stellebørste, 1 hovskrape, 1 eple
 • Og mer

Detaljer:

 • Mål: 50 x 42 x 19 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42440
EAN4059433388823
MerkeSchleich
Turnering med flere hindre å overkomme Turnering med flere hindre å overkomme

Klar for konkurranse

Sofia og Lisa og deres hester er klar for å delta i turneringen

Lisa og Sofia har trent lenge med hestene sine før konkurransen Lisa og Sofia har trent lenge med hestene sine før konkurransen

Med høye hopp

Araberhoppa og Trakhener hoppa har trent lenge og er klar for alle hindre

Med vinnerpodium Med vinnerpodium

Kom på toppen av podiet

Klarer en av Horse Club-jentene få førsteplassen og få pokalen?

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.