Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Vennskapsturnering 42440 - lekesett med hester, figurer, hindere og podium

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 665,-
Medlemspris 565,-
På lager
SKU
03216-42
   

Stort Schleich Horse Club Vennskapsturnering lekesett med hester, figurer og masse tilbehør og stelleutstyr.

På Schleich® Horse Club Vennskapsturnering vil Sofia og Lisa overkomme flere hindre med hestene sine, til tilskuernes glede. Sofia rir en Araberhoppe og Lisa en Trakhenerhoppe. Settet byr på varierte lekemuligheter og tilbehør for mye moro: De fullt bevegelige jentefigurene pleier dyrene i stallen med børste og hovskrape, og tar på sal og tøyler. De tar på seg hjelmene sine før de rir ut. Hinderløypen er omringet av et gjerde og har to hopp. En er dekorert med hjerter og det andre er malt gullfarget. Den fryktede vanngraven krever konsentrasjon. To flagg flagrer i vinden, og plutselig piler en mus bak høyballene. Publikum står anspent og engasjerte. Vil hestene bli utrygge?

Etter turneringen vil vinneren få en bukett og en sløyfe på podiet. Fantastiske bilder til minne blir tatt med et kamera og tripod.

Morsomme fakta

 • Sofia og Lisa beholder vennskapsbåndene på under turneringen

Funksjoner:

 • Figurene er fullt bevegelige
 • Figur, sal og tøyler kan tas av
 • Med justerbare hindere

Inneholder:

 • Araberhoppe, Trakehnerhoppe, hesteboks
 • 2 jente,figurer, 2 saler, 2 hjelmer
 • 4 gjerder, 2 tøyler
 • Podium, 2 hopp, 2 flagg
 • Stellebørste, Hovskrape, Eple
 • Og mer

Detaljer:

 • Mål: 50 x 42 x 19 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42440
EAN4059433388823
MerkeSchleich
Turnering med flere hindre å overkomme Turnering med flere hindre å overkomme

Klar for konkurranse

Sofia og Lisa og deres hester er klar for å delta i turneringen

Lisa og Sofia har trent lenge med hestene sine før konkurransen Lisa og Sofia har trent lenge med hestene sine før konkurransen

Med høye hopp

Araberhoppa og Trakhener hoppa har trent lenge og er klar for alle hindre

Med vinnerpodium Med vinnerpodium

Kom på toppen av podiet

Klarer en av Horse Club-jentene få førsteplassen og få pokalen?

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.