Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Hyene - 9 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 90,-
På lager
SKU
17970
   

De flekkete hyenene er kanskje ikke de vakreste rovdyrene på den afrikanske savannen, men de er definitivt de mest fremgangsrike. De lever i grupper på opptil 80 dyr og jager ved daggry og i skumringen.

Ved første øyekast ligner de flekkete hyenene på overdimensjonerte hunder. De er oppsiktsvekkende med lang hals, kraftig hode, brune flekker på en gulbrun pels og skrånende rygg. Det er derfor hyener alltid ser ut som om de dukker seg. Utseendet deres har gjort sitt til at disse rovdyrene har et dårlig omdømme. Sett fra et menneskelig synspunkt virker de ofte truende og lumske. Faktisk er de flekkete hyenene de mest fremgangsrike jegerne på den afrikanske savannen. I skumringen jakter de på større hovdyr, men de tar også til takke med mindre dyr som insekter eller krypdyr. Noen ganger tar de også byttedyret til andre rovdyr som løver og leoparder. Hyener spiser byttet sitt fullstendig, fordi de til og med klarer å fordøye knoklene deres. Det er kun hår som gulpes opp igjen. Hyener lever i flokker på opptil 80 dyr som alltid er ledet av en dominerende hunn.

Morsomme fakta

  • Hyener kan til og med bite gjennom knokler og fordøye dem.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Crocuta crocuta
  • Globalt hjem: Afrika
  • Bevaringsstatus: MInste betydning
  • Primærbolig: Subtropisk buskområde, Subtropisk gresslette, Tørr savanne

Detaljer:

  • Mål: 3,1 x 8,6 x 5,2 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14735
EAN4005086147355
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.