Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Islandshest hoppe - 9 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 80,-
På lager
SKU
17834
   

Islandshesten er spesielt populær hos barn fordi den størrelsesmessig ligner mer på en ponni. Denne vesle hesten er så sterk at den også lettvint kan bære voksne ryttere.

I hjemlandet Island lever denne robuste hesten utendørs i det halvville terrenget året rundt. Den har ikke noe imot de iskalde vindene eller det golde landskapet, fordi den har en tykk pels, særlig om vinteren. I tillegg til skritt, trav og galopp har islandshesten to ekstra gangarter, nemlig tølt og pass. Begge disse gangartene gjør at det ser ut som om hesten og rytteren svever over bakken. Dette ser ikke bare stolt og majestetisk ut, det er også utrolig raskt. Når en islandshest utfører flygende pass, kan den komme opp i 40–50 km/t.

Morsomme fakta

  • Islandshesten har to andre gangarter: tølt og pass.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich Islandshest - hoppe

Detaljer:

  • Mål: 8 x 4 x 9,1 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell13790
EAN4005086137905
MerkeSchleich
Alder4-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.