Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Islandsponni-hingst

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
03182-60
   

Islandshesten er like vill og fri som Island selv. Med sin kraftige kroppsbygning og tette pels er den et frihetselskende, selvbevisst hest med mye temperament og ganske livlig. Enten det gjelder sprangridning, dressur, fritid, travsport eller terapi – for den allsidige islandshesten er ingen øvelse for vanskelig.

I motsetning til de fleste andre hesteraser har den to ekstra gangarter: tølt og passgang. Begge er behagelig for ridning og dessuten forbausende raske. Turneringer for islandshester arrangeres derfor som oftest på spesielle baner. Her kan de vise sine gangarter på en spesielt fin måte. Islandshestene har faktisk sitt eget verdensmesterskap.

Morsomme fakta

  • Selv om islandshester er svært små, kan også voksne ri på dem.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Minste betydning

Detaljer:

  • Mål: 11,8 x 3,5 x 9,4 cm (B x D x H)
Produktdetaljer
Modell13815
EAN4055744007156
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.