Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Jaguar - 6 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 80,-
På lager
SKU
03182-82
   

Jaguaren har det kraftigste bittet av alle rovkatter. Bittet er dobbelt så sterk som en løves. Med det kan den også enkelt knekke skallet på skilpadder. Jaguaren kan enkelt skilles fra leoparden, de blomsterformede flekkene på kroppen har nemlig flekker i midten.

Morsomme fakta

  • Jaguaren kan spise opp til 25 kilo kjøtt til hvert måltid.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Panthera onca
  • Globalt hjem: Sør-Amerika, Mellom-Amerika
  • Bevaringsstatus: Tett på å være truet
  • Primærbolig: Subtropisk skog

Detaljer:

  • Mål: 12 x 3,5 x 5,8 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14769
EAN4055744012617
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.