Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Leopard - 12 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 90,-
På lager
SKU
18103
   

Leoparden har blomsterformede, svarte flekker på pelsen sin og er forvirrende lik en jaguar. Imidlertid har jaguarens flekker en liten hvit prikk i midten.

En leopard er veldig rask og kan hoppe seks meter forover og tre meter opp i ett sprang. Byttet klarer sjelden å unnslippe denne dyktig jegeren. Den følger etter ned i vannet eller opp i trærne, fordi den kan svømme og klatre usedvanlig godt. Det kan enkelt klatre høye trær som er opp til 15 meter høye, selv mens den holder et bytte i munnen som er større og tyngre enn leoparden selv. Ingen andre store katter kan klatre så høyt, noe som er grunnen til at leoparden er trygg fra andre rovdyr der oppe. Den bruker også mye tid i trær, der den sover og holder utkikk.

Morsomme fakta

  • Leoparden er, sammen med tigere og jaguarer, en av de få store kattene som liker å svømme.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Panthera pardus
  • Globalt hjem: Afrika, Asia
  • Bevaringsstatus: Tett på å være truet
  • Primærbolig: Savanne, Subtropisk skog

Detaljer:

  • Mål: 5 x 12 x 2,5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14748
EAN4055744007200
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.