Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Løveunge

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 62,-
Få igjen på lager
SKU
03182-132
   

Løveunge Ved fødselen er løvebabyenes pels sandfarget med mørke, runde flekker. Ved fødselen er løvebabyenes pels sandfarget med mørke, runde flekker. Dette gir god kamuflasje på savannen. De første 4 – 6 ukene holder de seg skjult. Når de er blitt 3 måneder gamle, er de sterke nok til å ledsage moren sin overalt.

Morsomme fakta

  • Når de er ett år gamle, begynner løvene å brøle.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Panthera leo
  • Globalt hjem: Afrika, Asia
  • Primærbolig: Subtropisk buskområde, Subtropisk gresslette, Subtropisk skog, Varm ørken, Tørr savanne

Detaljer:

  • Mål: 7,5 x 2,7 x 4,4cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14813
EAN4055744020810
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.