Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Magic elf castle - med tilbehør

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1378,-
Få igjen på lager
SKU
22134
   

Når det førse sollyset treffer alvenes slott, er det akkurat som at kongefamilien og dens sete befinner seg under en slags trylleformel. Eyla setter seg ofte på sitt favorittsted, og ser hvordan naturen og omgivelsene våkner. 

Dette lekesettet inneholder alvenes slott, samt diverse tilbehør:

  • En alvefigur
  • Et dyr
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 63 x 47 x 35 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42140
EAN4005086421400
MerkeSchleich
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.