Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Morgan-hest hoppe

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
Få igjen på lager
SKU
03182-111
   

Morgan-hesten er kjent for sin styrke, raskhet og utholdenhet. Han har et godt lynne, er livlig og nysgjerrig. Morgan-hesten brukes ofte i Western-ridning, dressur, i kjøresport i tillegg til distanseridning, og er så allsidig at det ikke finnes noen hestesport som den ikke egner seg for.

Morsomme fakta

  • Morganhesten er den eneste hesterasen som kan spores tilbake til bare én hingst.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus caballus
  • Globalt hjem: Amerika

Detaljer:

  • Mål: 14,2 x 3 x 10,1 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13870
EAN4055744020308
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.