Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Mustang - Føll

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
Utsolgt
SKU
17805

Mustanger er små, tøffe hester. De holder hodet høyt og stolt. Dette kan være fordi de streifer rundt i det fri uten noen mennesker til å mate eller pleie dem. 

Etter mustangene kom edle araber- og berberhester til Amerika. De avlet med mustangene, og i dag kan du fortsatt finne deres elegante kroppsformer blant mange ville hester. Det er ofte hevdet at mustangene er ganske egenrådige. Dette er fordi de lever i frihet og er helt uavhengig av mennesker. De føder også sine føll uten assistanse. Føllene fødes vanligvis om natten. Dette er mindre farlig fordi rovdyr – spesielt pumaer – har en tendens til å jakte i skumringen, når det er lysere.

Morsomme fakta

  • Mustanger har alle mulige farger på pelsen, men de mest vanlige er skimmel eller gråbrun.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Temmet

Detaljer:

  • Mål: 7.7 x 9.5 x 3 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13807
EAN4005086138070
MerkeSchleich
Alder3-9
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.