Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Mustang Hingst - 11 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
Få igjen på lager
SKU
17787
   

Mustangen symboliserer frihet og Amerikas ville vesten. Mustangene ble tatt med til Amerika av spanjolene som tamme hester, og ble ville i Amerika. I dag, lever hestene i store flokker.

Mustang er også kalt "mestengos". Dette kommer fra et spansk ord som betyr "vill, rømt". De var opprinnelig tamme hester som spanjolene førte til Amerika med skip i det 16. århundre og som rømte i Amerika. Siden de fant massevis av for på de fruktbare beitene og nesten ikke hadde noen naturlige fiender unntatt pumaer, økte antallet raskt. Ville mustanger streifer fortsatt rundt i landskapet den dag i dag. De ledes av en modig lederhingst som beskytter flokken sin og vanligvis er far til alle føll.

Morsomme fakta

  • Mustanghingster er svært modige. De forsvarer flokken sin selv om de er skadet.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Temmet

Detaljer:

  • Mål: 10.8 x 14.6 x 3.5 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13805
EAN4005086138056
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.