Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Pandaunge

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 55,-
På lager
SKU
18023
   

Pandaene er i stor fare for å dø ut. Hver eneste pandababy som fødes er nærmest et mirakel og en velsignelse når det gjelder bevarelsen av arten.

Pandaer er små når de kommer til verden. Veldig små. Ved fødselen veier de bare ca. 100 gram. Det er like mye som en sjokoladeplate eller et lite beger yoghurt. Bortsett fra kenguruene er det ingen andre pattedyr som føder proporsjonalt så små unger. Etter fire uker har pandaungene fått den karakteristiske svarthvite pelsen, og etter seks til åtte uker åpner de øynene sine for første gang. De lever sammen med moren i omtrent to år og er veldig lekne. Mødrene liker å rulle ungene forsiktig frem og tilbake og tumler gjerne rundt med dem.

Morsomme fakta

  • Pandaer elsker å slå kollbøtter.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Ailuropoda melanoleuca
  • Globalt hjem: Asia
  • Bevaringsstatus: Truet
  • Primærbolig: Subtropisk skog, Temperert skog

Innhold:

  • 1 Schleich Panda, unge

Detaljer:

  • Mål: 3,5 x 4 x 4,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14734
EAN4005086147348
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.