Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Gris - 5,5 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
17796
   

Tamgrisen stammer fra villsvinet. Gjennom avl har det blitt skapt rundt 70 raser i forskjellige farger over hele verden.

Griser er for det meste rosa og har bustete pels, men avhengig av rasen kan de være brune, svarte eller flekkete. Det sies at dyrene er skitne, fordi de liker å velte seg i gjørme. Det de i virkeligheten gjør er at de lager seg en svalende "kroppsmaske" når det er varmt, akkurat slik elefanter gjør. Dessuten beskytter gjørmen mot insektbitt. Noen mennesker har griser som kjæledyr, fordi de er veldig rolige, følsomme, sosiale, nysgjerrige og intelligente.

Morsomme fakta

  • Griser er mer intelligente enn hunder.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Sus scrofa domestica
  • Globalt hjem: Hele verden

Innhold:

  • 1 Schleich Gris

Detaljer:

  • Mål:. 10 x 2,9 x 5,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13782
EAN4059433322612
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.