Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Grisunge - 6 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 60,-
Utsolgt
SKU
17823

Grisunger fødes ofte i store kull. Et kull består vanligvis av 10–14 små griser. Griser er veldig sosiale dyr, og de tar seg godt av ungene sine. Dersom grisungene kan fødes utendørs, graver den drektige purka en enkel fordypning og fyller den med myke greiner, gress og løv før hun føder grisungene. Ungene fødes i fordypningen, og etter noen minutter begynner de å lete etter en spene slik at de kan få i seg den gode morsmelken. Moren synger til og med for de små grisungene sine mens de dier. Det er hvert fall slik det høres ut i ørene til grisungene. Sangen til moren består av grynting i ulike tonefall og intervaller.

Morsomme fakta

  • Purker synger for grisungene mens de dier.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Sus scrofa domestica
  • Globalt hjem: Hele verden

Detaljer:

  • Mål:. 3 x 5.7 x 1.8 cm.
  • Anbefalt alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13783
EAN4059433025605
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.