Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Planter og mat-sett

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 142,-
Få igjen på lager
SKU
18087
   

Fersk frukt og blader er favoritten blandt mange dyr. I naturen må de ofte reise langt, klatre høyt eller vente til riktig øyeblikk for moden frukt. Deretter kan de spise seg mette.

Innhold:

  • 1 x Palmetre
  • 1 x Plante
  • 1 x Sommerfugl
  • 1 x Boks med frukt

Detaljer:

  • Mål: 11,5 x 19 x 6,6 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42277
EAN4005086422773
MerkeSchleich
Alder3-10

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.