Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Isbjørnbaby - 7 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 60,-
På lager
SKU
17882
   

Isbjørnen er et av de største rovdyrene på jorden. Den tykke, snøhvite pelsen og tykke laget med fett beskytter den mot kulden.

Isbjørnen og grizzlybjørnen er de største rovdyrene på jorden. Isbjørnen veier mer enn 500 kilo og er nesten tre meter lang. Dermed er den dobbelt så stor som en sibirtiger. For å kunne klare seg i den ekstreme arktiske kulden har isbjørnen et tykt lag fett på kroppen. Den har også en underpels og et beskyttende lag gjennomsiktig pels. Dette gjør den i stand til å jakte og svømme ved svært lave temperaturer. Isbjørnen er en svært god svømmer og er observert så langt som 300 km fra kysten. Når isbjørnen leter etter mat, bruker den sin svært gode luktesans. Den kan oppdage en svak lukt som er halvannen kilometer vekk og begravd under en meter snø! Dens hørsel og syn kan sammenlignes med menneskets. Isbjørnen lever alene, men den har ikke avgrensede territorier og liker å leke med andre isbjørner. Paringen finner sted i mai, og i drektighetsperioden kan binna nesten tredoble kroppsvekten sin.

Morsomme fakta

  • Isbjørnen er perfekt tilpasset livet i den evige kulden i Arktis. Den kan til og med svømme over lange avstander i iskaldt vann.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Ursus maritimus
  • Globalt hjem: Arctic, Greenland, Canada, Siberia
  • Bevaringsstatus: Sårbar
  • Primærbolig: Brede elvemunninger, Continental shelf

Detaljer:

  • Mål:4 x 7 x 4 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14708
EAN4005086147089
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.