Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Ponnihoppe med føll

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-146
   

De fleste dartmoorføll kommer til verden mellom mai og august og er bare 50–60 cm store. Selv når de er voksne, har de et stangmål på maks 127 cm. I Sørvest-England finnes det fremdeles halvville dartmoorponnier. De danner små flokker som ledes av en hingst.

Morsomme fakta

  • Dartmoorponnier, mini-shetlandsponnier og exmoorponnier er blant verdens minste ponniraser.

Innrholder:

  • 1 dartmoorponni - hoppe
  • 1 dartmoorføll

Detaljer:

  • Mål: 8,9 x 5,6 x 13,7cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell42423
EAN4059433313290
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.