Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Sebrahoppe - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-129
   

Sebraer lever i den afrikanske savannen og tilhører hestefamilien. Hver sebra har et unikt pelsmønster med hvite og svarte striper. Til og med manken er stripete. Mønsteret tjener som kamuflasje, forvirrer rovdyr, holder mygg på avstand og gjør det enklere å klare seg i varmen og å kjenne igjen andre dyr.

Morsomme fakta

  • Sebraer har stående man fordi det ligger et støttende fettlag under den.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus quagga
  • Globalt hjem: Afrika, Asia
  • Primærbolig: Savanne

Inneholder:

  • 1 Schleich Sebra - hoppe

Detaljer:

  • Mål: 12 x 3,2 x 8,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14810
EAN4055744020780
MerkeSchleich
Alder3-8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.